sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ylen A-studio

  Pistänpä tähän Maaseudun Tulevaisuudessa (22.5.2015) julkaistun kommenttini maatalouden mollaamisesta YLE:n A-Studiossa, koska monellekkaan ei kyseistä lehteä tule.
  
Tappoisku maidontuotannolle
Pää kiehuen ja sydän verta itkien katsoin Ylen A-studio ohjelmaa. Siihen oli tuotu (sanonko mikä) personal trainer, joka nyt tuomitsi pahan, pahan maidon kokonaan.
Oli ihmeellisesti jääneet kaikki sairastumiset pois maidottomalla ruokavaliolla: ei enää juustoa, ei enää jogurttia, ei mitään.
Tämmöinen puliveivari vielä houkuttelee asiakkaansa samaan huuhaahan.
Tiedän toki, että on ihmisiä, joille ei sovi maitotuotteet. Mutta miksi pitäisi lopettaa terveellisten maitotuotteiden käyttö, jos niistä ei ole ongelmia. Maidossa on paljon hyviä ainesosia, jotka pitää sitten korvata eri tapleteilla ja lisäravinteillä. Oiskohan trainerilla kaappi täynnä myytäviä tuotteita?
Tälläisen mediakohun tarkoituksena on vain houkutella uusia asikkaita itselleen. Ihmeparantuminen??
En jaksa ymmärtää, miten Yle sortuu näin surkeaan ja ala-arvoiseen tuotantoon.
Itse en ole juonut maitoa yli kolmeen vuosikymmeneen muuta kuin maitoruoissa: puurot, maitopottu, kalakeitto, kermainen paistinkala, pannari (ternimaidosta). Kaikkia muita maitotuotteita, ( juusto, jogurtti, ym.ym.), käytän päivittäin runsaasti. Nyt aloitan maidon juonnin uudestaan.
Luultavasti Yle etsii nyt kuumeisesti trainereita, jotka tuomitsevat punaisen lihan ja suomalaiset viljatuotteet. Sitten syödään Kiinasta tuotua kanaa, USA:sta tuotua maissileipää ja juodaan kookosmaitoa.
HIP, HIP, HURAA!
Maitotilallinen
Pekka Niemi Paltamo

   Toivoisin muidenkin ottavan kantaa YLEn linjaan myös muissa lehdissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti