sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sibbhult perjantai

  Perjantaina oli tarkoitus vielä kokeilla sikajahtia koirien avulla. Jorma hommasi omansa lisäksi toisen koiran ja yhden passimiehen. Jyrki lähti minun mukaan keskelle aluetta. Jussi Martin kanssa sivulle. Apupassi järven rantaan.
  Taisi Jyrkiä hieman jännittää, kun tuli hämärä kuva. Sikoja ei tullut ja tilanteen mentyä ohi, kuvauskin onnistui paremmin.
  Koiramiehet menivät ohi ja me jäätiin takapassiin. Pian sikalauma löytyikin ja jännitys tiivistyi. Tuleeko mitään?
  Jyrki näki sian vilaukselta ja minä vain mustan persuksen kuusen läpi. Ei mitään mahdollisuutta ampua. Lauma karkasi naapurin puolelle. Liian vähän meillä oli passimiehiä. Tahi liian vähän tuuria.
  Päivällä käytiin Martin tytön Jaanan luona kylässä. Jaanalla miehensä kanssa oli polttopuubisnestä. Vehkeet olivat sitten viimeisen päälle. Lisäksi oli rakennusliike. Meille tarjottiin oikea riistapäivällinen upean kattauksen kera.
  Enpä ole syönyt parempaa ruokaa missään ravintolassa (minulle sipulittomat).  Jaana lupasi pojille villisikaa pakastimesta, mutta sinne ne unohtuivat.
  Paluumatkalla kierreltiin Kristianstadissa etsimässä matkamuistoja, mutta ilman jäätiin.
  Ilta meni saunoessa ja poristessa. Aikaisin nukkumaan, koska aamulla alkaisi kotimatka. Tarkoitus oli käydä vielä menomatkalla Torshällassa Heikin (serkku) ja Ailan luona kahveella.   





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti