Oli jälleen aika suunnata matka Kuopioon katsomaan Kalpan ottelua.

Neljän maissa alettiin suunnistamaan hallille. Tietenkin Kalpan paidat päälle Jusen numerolla.

Minnalla keltainen Jusen pelissä käyttämä paita.

Mervillä ja minulla on oikea Juuson pelissä käyttämä paita.

Jukka oli usein kameran kanssa neljäntenä.

Odotettavissa oli kiihkeä ja tasaväkinen ottelu Ässiä vastaan, ja semmoinenhan siitä tulikin viime minuutille asti.

Aulassa oli Koponen jakamassa nimmareita. Minna lähti ostamaan kalpapipoa ja tietenkin minä Koposen juttusille.

Suostui vielä kuvaan kanssani.

Kalpa aloitti onneksi maalinteon.

Kaksi erää oli tasaista, mutta Kalpa pääsi jo kahden maalin johtoon.

Kolmannessa Ässät löi kaasun pohjaan ja tuli tasoihin. Sitten alkoi kiihkeä ja hermoja kutkuttava erän loppu.

Kunnes halli räjähti, minuuttia ennen loppua Aapeli Räsänen vei Kalpan 3-2 johtoon ylivoimalla.

Ei pysynyt peffa penkissä viimeisen minuutin aikana. Niin vain sai maavahtinsa avulla ja uskomattomalla puolustamisella voitettua matsin.