keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Eipä kyllä makoiltu tiistainakaan

  Maanantai-iltana päätimme viime tipassa ilmoittaa Aadan kauden kokeeseen. Tiistai oli sääennusteen mukaan ainoa inhimillinen päivä pakkasten suhteen.
  Aada on on aivan ihana sisäkoira.
  Tässä katson minä Kalpan ottelua ja Aada vahtii ruislastuja.
  Osaa kyllä ajaakin, yhden jopa ottanut kiinni. Minnan lukemattomat treenit ovat kantaneet hedelmää, ei voi enää jättää pihalle irti. Kaivaa jostain jäniksen ylös ja sitten mentiin.
  Kahdeksalta löysättiin Aada hakemaan. Vartissa alkoi ajo ja jatkui ja jatkui. Jäbä yritti kaikensa ja söherti samaa jälkeä.
  Hyvä hankikanto auttoi paljon. Aada veteli täyden erän!
 Kiinniottokin onnistui yli odotusten. Sitten toiselle erälle.
  Kaiken lisäksi Minna huomasi, että Aadalla oli alkanut juoksu yöllä. Luojan kiitos ei vaikuttanut. Pico esim. ei älynnyt juoksussa mitään, vaikka olisi sitonut jäniksen korvista kaulaan.
 Tämä oli Aadalle uusi tilanne, Aikaisemmin ei ole otettu ajosta kiinni ja viety hakemaan uutta. Täytyy syksyllä harjoitella lisää.
  Laajalti piti hakea, ennenkuin jäniksen oli lähdettävä. Tunnin päästä helpotti ainakin meitä.
  Toisella erällä vempulalla sama homma, eestaas samaa pientä rinkulaa. Sai Aada kuiteskin kertymään yli kahdeksankymmentä minuuttia, joten oli odotettavissa hyvä tulos.
  Illalla saatiin Erkiltä koepöytäkirja s-postiin, eikä kaukana ollut juhlatanssi. 
    Paras tulos mitä meidän koirat on koskaan ajaneet!!!

 
 
 

2 kommenttia:

  1. Tämä on vaan niin hienoa, kotikulmat saattaa olla ongelmaisetkin, mutta Aada näytti ettei väliä, missä jänikset pyörittää. Onnittelut vielä ja ensi syksynä uudet haasteet. P.

    VastaaPoista
  2. Vieläkin onnesta mykkänä Aadan suorituksesta

    VastaaPoista