perjantai 18. lokakuuta 2013

Talven odotusta

  Odotus ei ole turhaa, lunta on maassa pari senttiä ja lämpötila miinuksella. Peltohommat sain kuiteskin tehtyä lain puitteissa. Paskat on pellossa ja kynnötkin Tuomon toimesta saatiin hoidettua.
  Tämä viikko on muuten mennyt koirien kanssa vehatessa. Maanantaina oli beaglen pm:t. Perseelleen meni koko koe. Eka erän jäbä ei pysynyt metsässä kuin muutaman minuutin ja sitten maistui tie. Pitkät oli hukat ja ajoa kertyi vain reilu vartti. Toista ei sitten löytynytkään hakuajan puitteissa. Lähtihän se jänis liikkeelle viisi minuuttia yliajalla. Huono tuuri Mitzillä maaston suhteen. Metsällä pelaa kuitenkin kuin kone, kun on maastossa, mitä ajaa.
  Keskiviikon ja torstain olin Hyryllä ajokkien pm-kokeissa tuomaroimassa.
  Eka päivän koira oli kilihakka narttu. Erä meni hyvin ja ajoakin kertyi 115 minuuttia. Erän aikana koira oli kuitenkin loukannut jalkaansa. Liikkeestä ei huomannut mitään, mutta puhti oli pois. Toista ei löytynyt. Koira joutuikin luopumaan torstain kokeesta.
  Torstaina pääsin kuuntelemaan sitten venakkoa. Olihan Santeri huippukunnossa. Huipputulos yli 93:n pisteen. Kun keskiviikkokin sujui loistavasti, Santerista leivottiin piirinmestari. Oli ensimmäinen kerta, kun venakosta tuli mestari.
  Tämä päivä taitaa mennä palautuksen puolelle. Parin aamun herätys neljältä tuntuu vaativan jo yhden lepopäivän.
  Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti