lauantai 8. helmikuuta 2014

Viimeinen ajokoe

  Tänään taisi olla viimeinen ajokoe meidän maastossa näillä lumilla. Ainakaan ei kukaan ole kysellyt koemaastoa. Tällä kaudella tämä on kelvannut viidelle koiralle maastoksi, rotuja on käynyt neljä. Kahden viikon kokeessa on käynyt pari koiraa Nurmeksesta asti.
  Keli oli hyvä, joskin lunta sateli aika reippaasti jo ensimmäisen erän aikana. Jäniskanta on erittäin hyvä, ja jäbät ilmeisesti oppineet systeemit hyvin. Leikitään pari tuntia koiran kanssa ja painutaan sitten makuulle. Kyseesä oli yhden päivän koe, ja arvonnassa tänne sattui Tuulihaan Aapeli (om. Jukka) Sauvosta asti.
                                                    Aapeli ja Jukka
  Haut kestivät parikymmentä minuuttia ja eka erä täysi putki (120 min.). Toinen erä hieman tökki, mutta minuutteja kertyi kuiteskin yli kahdeksankymmenen. Koira on 3,5 vuotias ja ensimmäistä kertaa ajokokeessa. Loistava tulos 84,42p!
   Tuomarointi hoidettiin armeijan malliin tarkasti mutta oikeudenmukaisesti Rikun ja Tonin toimesta. Itse olin vaan maasto-oppaana.
                                                   Vasemmalta Jukka, Toni ja Riku
  Onnistuneen kokeilun jälkeen maisteltiin maasto-oppaan kärventämät makkarat.
  Kiitokset ryhmälle ja ennenkaikkea Aapelille mukavasta päivästä!
  Koekaudella meillä on käynyt viisi koiraa ja kaikki ovat ajaneet ykkösen tuloksen. Liekö sattunut loistavat koirat vai mistä johtunee?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti