tiistai 23. joulukuuta 2014

Kiitokset

  Erittäin suuret kiitokset lomittajalle! Minna piteli viimeisiä vuosilomiaan ja sai olla rauhassa töistä. Hiihtelyä, lenkkeilyä koirien kanssa, sukulaisvierailuja. Joka päivästä on todella nauttinut.
  Navetta on tullut hoidettua erinomaisesti, siistiä ja lehmät puhtaita.
  Kiitos Ritva!
  Onpa mukava esitellä tämmöistä.
  Tänään sitten käytiin Tyrnävällä ja Vaalassa. Muhoksella poikettiin Matti Pulkan pakeilla tutkailemassa uutta Ultrapointin Novusta. Olihan mukava myyjä ja sieltä lähti panta mukaan. Matin myymänä ensimmäinen Kainuuseen.


  Harmi vain, että on niin kova pakkanen, ettei kehtaa koiria laskea ajohommiin. Onneksi ensi viikolle lupailee lauhtuvaa.

 

2 kommenttia:

  1. Teempä tähän vastauksen kahteen muuhunkin blokkaukseesi liittyen. Asiahan ei minulle kuuluisi, mutta rupeaa suoraan sanoen vituttamaan lukea noita liioittelujanne.

    Ensinnäkin miten ilkeät näissä postauksissasi väittämään, tai antamaan sellaisen käsityksen, että yksi ainut koira Teitä hereillä on pitänyt kaksi viikkoa.. yötä päivää.. en kiellä, etteikö tarkoittamasi koira olisi Teillä käynyt, mutta se on erittäin paksu valhe, että se Teitä olisi kaksi viikkoa valvottanut öisin. Tai sitten Teillä on helekkarin loistava ja terävä kuulo.. Koska se uroskoira josta olette soittaneet ja viestiäkin laittaneet ei ole viimeisten kolmen viikon aikana ollut öistään ulkona kuin kaksi tai kolme. Ja minun laskuoppini mukaan öitä siihen aikamääreeseen mahtuu enemmänkin. Ja mikäli se on Teitä valvottanut öisinkin koko sen ajan niin sen vaikerruksen on täytynyt kuulua kahden talon seinien läpi..Tuskin.. Tai sitten tämä yksilö on oppinut avaamaan ja sulkemaan öisin oven niin sievästi, ettei kukaan siihen herää..Mikäli näin on, niin täytyy antaa kyllä koiralle vähintään puolet kinkusta palkkiona. Ymmärrän kyllä, että on ikävää ja ilkeää kun vieras koira pyörii pihassa, mutta ei kenelläkään ole aikaa vahdata koiraansa 24 tuntia vuorokaudessa vain sen takia, että te olette kiimassa. Kyllä, koiran tulee olla omistajansa hallittavissa ja välittömästi kytkettävissä myöskin ns. irtipitoaikana. Ja tämä tarkoittamanne koira on hallittavissa. Siitä kun koiran huomataan pihasta lähteneen ja sitä aletaan kutsumaan, niin koira on takaisin pihassa viimeistään 10 minuutin päästä. Myöskin sieltä Teidän pihaltanne..Ainakin saapumis suunnasta päätellen. Että älä viitsi liioitella asioita ainakaan näin "julkisesti"!

    Ja mitä tulee tuossa runossasi mainitsemiin susiin, että pitäiskö sotkamosta hakea.. Miksi suotta? koska onhan kuulema teidän alapuolellanne jossakin ollut kahden suden jäljet alkutalvesta..Herää vaan kysymys..oisko ollu näin..kukaan niitä ei ole nähnyt mutta puhetta on.. onkohan se kuitenkin vaan puhetta jolla koitetaan saada muut metsämiehet pitämään koiransa sängyn alla piilossa, jotta ei olisi metsällä ruuhkaa. En tiedä..aattelin vaan..Nyt mietit kuka olen ja mistä tiedän koirasta näin kirjoittaa. No olen sijaistanut tämän uroskoiran isäntiä töissään, jotta voivat viimeisiä lomiansa viettää rauhassa joten olen nukkunut tämän koiran kanssa saman katon alla..Nimenikin saatan kertoa.. Petri Moilanen. Ja palautettakin saatte antaa tästä.. En siitä suutu.. Nii ja vielä yks juttu.. Jos koirani vielä tulevassa tulevaisuudessa tulee "sotkemaan" Teidän jänisajokokeenne, nii ole ystävällinen ja älä ota sitä kiinni.. Äläkä ainakaan laita sitä autoosi, niinkuin teit syksyllä..Koska siihen sinulla ei ole minkäännäköistä oikeutta, mikäli tämä ei satu tapahtumaan suunnilleen kotiportaillanne. Voi olla, että en juttele niin kauniisti seuraavalla kerralla.. Koirani oli tekemässä sitä mihin se on syntynyt ja opetettu.. Hakemassa ravintoa isäntänsä pöytään, toisin kuin Teidän koiranne, joka oli hakemassa lisää pönkitystä isäntänsä egoon pisteiden muodossa..

    Mutta kaikesta huolimatta tahtoisin toivottaa Oikein rauhallista ja Turvallista loppujoulun aikaa ja tulevaa vuotta.. Olipahan tuo sitten kusenkeltainen tai puhtaan valkoinen..
    T: Petri Moilanen
    Ps. toivottavasti tämä koira ei käynyt kovin pahasti pilaamassa aattopäiväänne, vaikka sitä tieten tahtoen joulun kunniaksi pidin vapaana vahtimatta irti..

    VastaaPoista
  2. Kiitokset Petrille kommentista
    Kaikissa jutuissani olen puhunut uroskoirasta. En ole maininnut koiran enkä omistajan nimeä, vaikka sen tiedänkin. Koiran olemme nähneet kymmeniä kertoja kiertämässä tarhaa ja tunnistaneet sen. Kellonajat ovat olleet 02.00-03.00. Suurin osa käynneistä 05.00-07.00 ja 17.00-20.00. Lisäksi on päiväkäyntejä useimmiten silloin, kun olemme muualla. Tarhan ympäri kiertää polku, joka on yhtä sileä ja kova kuin höylätty jalkakäytävä.
    Blogissani olen kertonut elostamme niin huolineen kuin iloineenkin. Kun juttuni loukkaa jotain henkilöä, olen heti valmis pyytämään anteeksi ja poistamaan tai korjaamaan julkaisua tosiasioiden valossa.
    Kyseisessä ajokokeessa olin tuomarina en oman koiran kanssa. Kokeiden tarkoitus ei ole ainakaan meillä pönkittää egoa, vaan palvella rotujen jalostusta.
    P.S. Rauhallista on nyt ollut.
    P.S. Toivotan rauhallista loppuvuotta ja sopuisampaa uutta vuotta!

    VastaaPoista