tiistai 20. huhtikuuta 2021

Peukaloiden pyörittelyä

  Nyt on menossa vuodesta aika, ettei ole mitään järkevää tekemistä. Pellot ovat lumen alla, järvi jäässä ja pilkkeen tekoakin lumi vielä haittaa.

  Meinaa aika mennä töllön äärellä. Formulatkin näyttävät menevän päin prinkkalaa. Bottaksen kisat eivät näytä onnistuvan mitenkään.

  


  Tämän viikon saa ainakin jännittää Kalpan pelejä Tapparaa vastaan. Ensimmäinen ottelu oli tiukka, mutta tuli kuiteskin maalin tappio. Mielenkiintoa lisää meille Juuson paluu ykkösketjuun sairaslomalta. Peukut vaan pystyyn kuopiolaisten puolesta.

  

  Olipa oikein nitro-ottelu. Kalpa johti 3-1 ja Tappara tuli tasoihin. Vasta toinen jatkoerä toi voiton Kalpalle (peliaika 85min 58s). Voittomaalin teki Ruuttu ja Juusokin sai eka erässä syöttöpisteen!

  Päivät torkun katsomalla snookerin MM-kilpailua. Tätä herkkua tulee jopa yli kaksitoista tuntia päivässä. Onneksi digiboksissa on pikakelaus, joten ei ole pakko katsoa kaikkea.

  Tietenkin seuraan kevään edistymistä. Muuttolintuja alkaa palailla meillekin. Västäräkki, kuovi huutaa pellolla, töyhtöhyyppä etsii sulia plännttejä.


  Tänään kuului jo kyyhkysten kujerrusta.

  Rusakollakin näyttää olevan vauhti päällä.


  Kait se etsii kumppania. Näyttäs olevan huomattavan pitkä 'töpöhäntä'.


  

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti