lauantai 14. lokakuuta 2023

Are

  Matti ja Maija tulivat mökilleen keskiviikkona. Torstain ja perjantain Matti oli varannut mehtuupäiviksi. Lauantai ja sunnuntai oli varattu Jukan ja Mervin kanssa työskentelyyn mökillä. 

  Torstai meni puihin surkean ilman takia. Totesimme, että taitaa olla parasta pysytellä sisätiloissa.

  Perjantaina meillä oli treffit Arin kanssa kahdeksalta Salokylällä. Mukana oli Are. 

  Ensimmäinen ajo alkoi äkkiä, mutta jänis tiesi suunnan, mihin mennä. Jäniksen itsevarmuus kostautui lopulta  Aren hampaisiin. Uutta paikkaa vaan hakemaan. Koira irti ja me makkaratulien tekoon. Varma konsti ajon alulle on makkara tikun nokkaan nuotion loisteeseen. Näin kävi nytkin.

  Aikansa kierrettyään jäbä erehtyi passiin. 

  Päätimme kokeilla vielä kerran. Paikalla ei ollut oikein kunnon nuotiopuita, joten jonkin aikaa kärvistelimme kylmässä tuulessa. Matti ja Ari lähtivät metsän suojaan passiin. Minä jäin tien lähelle kulkupaikoille. 

  Lopulta tämäkin erehtyi Arin eteen.

  Are pelasi yhtä varmasti kuin ennenkin. Mattikin pääsi kuuntelemaan venakon ajoa. Kello oli sen verran paljon, että oli aika lopettaa. Matti sai pari viemestä Saahkariin. Meillä saaliin saa se, joka niitä eniten kaipaa. Eipähän tullut turha reissu Matille Kainuuseen. 

  Toivottavasti Matti pääsee vielä tällä kaudella käymään, mutta viimeistään ensi vuonna, jos koirat ja ukot pääsevät vielä ojan yli metsään

  Kiitos Arille, Matille ja ennenkaikkea Arelle mukavasta päivästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti